Acando Logo

Smidig väg till molnet

Kom igång med molnbaserad integration i Azure – det går fort och kräver ingen investering! Snabb time-to-market, förutsägbar pay-per-use och skalbar prestanda är andra fördelar. Gå Acandos workshop så att du också kan optimera era molnlösningar.

Advania Logo

Health check och OMS

Är ditt datacenter i behov av en ordentlig genomgång? När vi analyserat din befintliga Azure-miljö hjälper vi dig komma igång med Operations Management Suite (OMS) och sätter upp din första Dashboard, med nya regler för automatisering.

Altitude Logo

Möjligheterna med flexiblare infrastruktur

Använder du Azure idag men vill fördjupa dina kunskaper och utforska nya möjligheter? Lär dig mer om bland annat DevOps, DRaaS, OMS, WebApp och ER på vår workshop och sätt upp en ny tjänst från grunden.

Forefront Logo

Cloud ready med Azure

Vill du flytta till molnet, men vara trygg med att gamla och nya lösningar fungerar sida vid sida? Under vår workshop hjälper vi dig att behålla stabiliteten i ditt befintliga datacenter och samtidigt förbereda företagets system för framtiden.

iBiz Logo

Accelerera med rätt API-strategi

En skräddarsydd API-strategi snabbar på er utvecklingstakt och ger betydligt snabbare time-to-market för nya tjänster. Efter genomförd workshop kan ni även sänka era integrationskostnader med ökad konkurrenskraft och lönsamhet som resultat.

iBiz Logo

BizTalk 2016 – infrastruktur för framtiden

Använder du BizTalk idag men är nyfiken på att migrera till Azure och BizTalk 2016? På iBiz Solutions workshop får du hjälp att framtidssäkra företagets infrastruktur med stora kostnadsbesparingar som resultat.

Lumagate Logo

Förenkla driften med OMS i Azure

Vill du lära dig mer om applikationshantering, automation, logganalyser eller business continuity? Efter Lumagates workshop har ni en etablerad Operations Management Suite-miljö (OMS) med mycket bättre synlighet och säkerhet i ert datacenter.

Random Forest Logo

Jobba effektivare med Power BI

Vill du snabbt kunna fatta mycket bättre affärsstrategiska beslut? Då är det dags att komma igång med dataanalys. På Random Forest workshop om Power BI i Azure får du lära dig allt om att samla in, hantera och analysera data samt skapa nya insikter och prognoser.